Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Ulusal ve evrensel değerleri yaşatan, dünya ölçeğinde emsalleri ile rekabet edebilen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren, bilimin ışığında sürekli gelişen, izlenen, daima öncü, lider bir eğitim kurumu olarak kalmak.

Misyon: Ülkemiz ve İnsanlığın Ortak Geleceği İçin Öğrencilerimizi: Milli ve manevi değerlerle beraber, insanlık ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; düşünme,anlama , araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; iletişime ve paylaşıma açık, doğaya, çevreye duyarlı, yaşam becerileri gelişmiş; özgüveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi,barışçı,yüksek karakterli, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Oklumuzun beyaz bayrak, enerji tasarrufu, beslenme projesi gibi önemli projelere ait ödülleri bulunmaktadır.

Saatler: 08:50-15:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, SATRANÇ TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 PROJESİ(3), ORTAOKUL TEMA PROJESİ(2), BEYAZ BAYRAK PROJESİ(3), BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ(2), GELECEĞE ENERJİN KALSIN PROJESİ(1), SIFIR ATIK PROJESİ(1) OKULUM TEMİZ PROJESİ (1), E-TWİNNİNG PROJESİ (1)

Telefon - (312) 658 1085

WEB - https://haymanaataturkoo.meb.k12.tr

Adres - Seyran Mah. Depo Sk. No.2 Haymana/ANKARA

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAŞIMALI EĞİTİM (OKULUMZDA DERSLİK SİSTEMİ UYGULAMASI YAPILMAKTADIR)

Yerleşim Yeri - Merkez

Adres - Seyran Mah. Depo Sk. No.2 Haymana/ANKARA

Ulaşım Ulaşım : Ulaşım genel olarak Haymana Belediyesi´ne ait otobüsler ile sağlanmaktadır.Ankara otobüs yazıhanesine 0 312 341 00 50 numaralı telefonu kullanarak ulaşabilir önceden yerinizi ayırtabilirsiniz. Haymana otobüs yazıhanesi telefon numarası ise 0 312 658 10 02´dir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Haymana İlçe merkezinde bulunmaktadır. Ankara İl merkezine 74 km mesafededir.